Oversættelse

Vores oversættere er alle professionelle sprogfolk, der kan klare alle former for opgaver til og fra engelsk, svensk, norsk, finsk og tysk til alle, der gerne vil have succes med deres forretning. Oversætterne træder til med kort varsel, når du har brug for det, og sikrer, at der tages højde for tilpasningen af sproget til det pågældende marked. Blandt vores oversættere findes desuden statsautoriserede translatører, hvis oversættelserne kræver certificering eller bekræftelse til diverse former for officielt brug.


Korrekturlæsning og sprogrevision

Kompag9et tilbyder opgaveløsning med eller uden korrekturlæsning.

Korrekturlæsning er kronen på værket, så dine tekster kan signalere kvalitet og afspejle professionalismen i din virksomhed.

Fire øjne ser bedre end to! En tekst skal være fejlfri for at formidle et professionelt budskab. Kompag9ets korrekturlæserne har stor erfaring i korrektur af tekster og kan også foretage sprogrevision.

Vi tilbyder tre forskellige former for korrektur:

Korrekturlæsning med rettelse af eventuelle grammatiske fejl, slå- og stavefejl.

Sprogrevision: Både korrekturlæsning som ovenfor og udvidet korrekturlæsning af sprogbrug og såkaldte subjektive, stilistiske rettelser, også kaldet sprogrevision.


Omskrivning helt eller delvist af en eksisterende tekst. Vi kan omformulere en eksisterende tekst med løse eller dårlige formuleringer for kunden og tilvejebringe et flydende og korrekt sprog.

Tekstforfatning

Har du brug for tekster, der virker på markedet? Kompag9et tilbyder velargumenterede, informerende og levende tekster, der serverer varen eller produktet på et sølvfad – korrekt og præcist til målgruppen.Journalistik

Kompag9ets journalist tilbyder journalistiske artikler og kommunikationsrådgivning. Kontakt os, hvis du ønsker at få skrevet en artikel eller har behov anden form for kommunikationsrådgivning.