Om Kompag9et

Kompag9et blev etableret i 1994 og er et kommunikations- og oversættelsesnetværk af freelancere, der har ekspertise inden for oversættelser, PR, markedsføring, journalistisk formidling og lokalisering af hjemmesider for virksomheder over hele verden. Kort og godt et verdensfirma i Danmark!

Kompag9et har opbygget en betydelig og særdeles tilfreds kundekreds inden for oversættelser, PR, markedsføring, reklame, journalistisk formidling, tekstforfatterarbejde og lokalisering af hjemmesider.


Kunder

Kompag9et har kunder inden for stort set alle brancher, bl.a. underholdning og medier, it, hardware- og softwarelokalisering, telekommunikation, biler, medicinsk udstyr, mode, energiselskaber, kabelindustrien, jura, økonomistyring, HR, luftfart, turisme, PR, markedsføring, reklame- og undervisningsmateriale.

Opgavernes art er alsidige og omfatter bl.a. betjeningsvejledninger, kataloger, annoncer, brochurer, kundeaviser, nyhedsbreve, hjemmesider, forretningsplaner, artikler og kundemagasiner.

Priser

Du kan hurtigt få et tilbud på en af Kompag9ets oversættelser eller andre ydelser!

Send en mail til katepers@kompag9et.dk, så får du svar inden for to timer!

Vi har ikke de store, fine lokaler med guldalderkunst på væggene og et stort administrativt personale og kan derfor tilbyde særdeles konkurrencedygtige priser.


Kontakt:

Kompag9et

Lyngby Hovedgade 98, st. K12 DK

2800 Kgs. Lyngby

Mobil: 40 13 20 73

www.kompag9et.dk


Åbningstider: 8.30-16.00 (og 8 til sent)

Uden for kontortid: Send en sms, e-mail eller ring